Schilderwerk

Voor al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten, kunt u terecht bij Tuinenga Schilderwerken. Wij werken met de grootste precisie en leveren kwaliteit van het hoogste niveau. Bij ons geen hoge kosten, maar een betaalbare prijs voor al uw binnen- en buitenschilderwerk.

Echte vakmensen

Bij Tuinenga Schilderwerken treft u schilders die in het bezit zijn van meer dan 20 jaar aan werkervaring. Zij zijn in staat al uw binnen- en buitenschilderwerk snel en vakkundig uit te voeren. Nadat wij onze werkzaamheden hebben afgerond, ruimen wij uiteraard al onze ‘rommel’ weer op. U zult bijna niet merken dat wij geweest zijn. Behalve natuurlijk dat uw huis er weer schitterend uitziet en perfect in de lak zit!

Wist u bovendien dat goed schilderwerk uw huis kan beschermen tegen houtrot en andere onaangenaamheden? Schilderwerk is een van de belangrijkste onderhoudshandelingen aan uw huis. U doet er goed aan eens in de zeven jaar uw gehele woning of bedrijfspand opnieuw te laten schilderen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen

    Share This